NoutățI în ALS Solutions

Pentru ca dorim sa depasim asteptarile clientilor si sa ne imbunatatim continuu activitatea, am implementat un program informatic denumit ALSolutions. În fiecare lună, adăugăm noi contribuții la portalul nostru de comunicare ALSolutions, procesăm subiecte actuale și selectăm legislația, pe care o extragem din diverse canale de informare.
Acest program cu o interfata Web prietenoasa, permite clientilor nostri sa vada in timp real stadiul probelor in laborator si rezultatele obtinute.
Acesta aplicatie permite clientului ALS sa urmareasca traseul probei de pe propriul dispozitiv (laptop, telefon, tableta etc) in orice locatie. Aplicatia interogheaza permanent si in timp real Sitemul Integrat de Management de Laborator al ALS Life Sciences Romanania, iar clientul poate observa diferitele etape prin care trece proba (receptionata, trimisa in laborator, analizata, rezultate aprobate, autorizate si eliberate). Faceți clic pe bannerul ALSolutions de mai jos pentru a intra în portalul nostru de comunicare după autentificare:


Pentru mai multe detalii referitoare la ALSolutions sau dacă nu aveți încă acces, dar sunteți interesat de acesta, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți ALS la:
E-mail Info.ro@alsglobal.com, sau telefon 0799 835 381.
Va multumim pentru alegerea facuta,
Echipa ALSolutions.