Analiza apei de puț

Dacă sunteți proprietarul unei  fântâni sau al oricărei alte surse de  apă potabilă  și doriți să cunoașteți calitatea acesteia sau să verificați dacă este într-adevăr apă potabilă, această analiză este special   pentru dvs. O scurtă  analiză a apei potabile  este adesea necesară și atunci când se monitorizează calitatea apei în clădirile comerciale, când se aprobă clădirile private sau când se săpa o nouă fântână.

Dacă bănuiți că apa dumneavoastră nu este în stare bună și intenționați să instalați o stație de tratare a apei, vă rugăm să vă asigurați că firma pe care o contactați va folosi această analiză ca bază pentru proiectarea serviciilor oferite.

Parametrii monitorizați includ (în funcție de domeniul de aplicare al analizei abreviate):

Parametri microbiologici și biologici  – microorganisme cultivabile la 22 ° și 36 ° C, bacterii coliforme, imagine microscopică, Escherichia coli, Clostridium perfringens

Parametri fizici  – conductivitate electrică, culoare, pH, temperatură (la prelevare de probe), turbiditate

Parametri anorganici  – clor liber (la prelevare), COD Mn , ioni de amoniu, nitriți, nitrați, Fe total și Mn

În plus, se efectuează o evaluare senzorială a mirosului și gustului probei analizate.