Analiza apei de piscina

Laboratoare acreditate ALS Life Sciences Romania oferă analize chimice, microbiologice și fizice complete ale apelor din piscine conform cerințelor legislative și, de asemenea, conform cerințelor individuale ale clienților.

Oferim prelevare acreditată și analiză a apei piscinei , stabilim toți indicatorii chimici, fizici și microbiologici prevăzuți de legislația în vigoare. Toate determinările și măsurătorile efectuate sunt acreditate RENAR.

Analizele apei din piscine sunt destinate operatorilor de piscine si wellness (companii, orase, municipii, hoteluri, saune, servicii de sport si relaxare)

Pentru a proiecta o soluție optimă pentru cerințele dumneavoastră, vă recomandăm să contactați un reprezentant regional de vânzări sau să contactați departamentul de Relatii Clienti pentru orice întrebări la numarul de telefon  +40 244 596 193 sau la info.ro@alsglobal.com . Vom fi bucurosi să pregătim o ofertă personalizata pentru nevoile dumneavoastră.

PARAMETRI DETERMINAȚI ÎN APA PISCINEI

Frecvența de prelevare și măsurare a indicatorilor solicitați este precizata in Autorizatia de Mediu sau de regulile de funcționare ale unității.

INDICATORI DE CALITATE A PISCINELOR

Parametri microbiologici și biologici – Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, număr de colonii la 36 ° C, Staphylococcus aureus, specii de Legionella        

Parametri fizici – pH, potențial redox (determinați la fața locului în timpul prelevării)

Parametri chimici –nitrați, turbiditate, clor residual liber, clor legat, clorați (măsurați numai dacă pentru dezinfecție se folosește dioxid de clor).

Ca standard oferim:

  • cooperare în tratarea apei în piscine (dozarea preparatelor pentru tratarea apei din piscine)
  • recomandarea de preparate adecvate pentru tratarea apei din piscine
  • consultarea și rezolvarea problemelor cu indicatorii de calitate a apei din piscine potențial nesatisfăcători
  • carduri de mostre speciale pentru prelevare conform analizelor solicitate
  • măsurători pe teren (pH, clor liber și legat, potențial redox) cu dispozitive de înaltă calitate și controlate metrologic

PRELEVARE

Oferim prelevare acreditata si masuratori aferente in teren conform cerintelor legislatiei. Prelevarea deșeurilor acreditate este efectuată de prelevatorii noștri certificați, care se pot deplasa oriunde in tara.

Pentru o soluție optimă pentru cerințele dumneavoastră, vă recomandăm să contactați un reprezentant regional de vânzări sau să contactați departamentul de Relatii Clienti pentru orice întrebări la numarul de telefon  +40 244 596 193 sau la info.ro@alsglobal.com . Vom fi bucurosi să pregătim o ofertă personalizata pentru nevoile dumneavoastră.