Despre ALS

DESPRE ALS

Laboratoarele ALS Life Sciences Romania au fost infiintate in anul 1992 si sunt parte a grupului ALS Global, acreditata RENAR conform SR EN ISO/IEC 17025:2018, avand ca principal obiect de activitate efectuarea de testari de mediu si alimentare.

De asemenea, ALS are specialiști angajați, cu experiență semnificativă, care sunt, de asemenea, implicați în comitete de experți din industrie. ALS sprijină in mod activ pregatirea și dezvoltarea profesională a angajaților. Toate aceste aspecte merg în asigurarea faptului că laboratoarele ALS Life Sciences România vă pun la dispoziție servicii de încredere , atunci când faceți alegeri cu privire la nevoile dumneavoastră în ceea ce privește testările de mediu si alimentare.

Als Life Sciences Romania este un laborator de analize specializat ce ofera o gama larga de solutii de testare a mediului cat si a produselor alimentare in vederea caracterizarii din punct de vedere compozitional, a certificarii calitatii sau impactului asupra sanatatii si mediului inconjurator, pentru a raspunde tuturor cerintelor clientilor. Asfel, in anul 2020 a avut loc relocarea laboratoarelor ALS Life Sciences Romania, intr-un sediu nou, dotat ultra-modern, cu o capacitate mult mai mare in vederea dezvolatrii continue a activitatii pe care o desfasoara.

ALS investește în permanență în instrumentație de ultimă generație, în cercetare și dezvoltare de metode noi cu scopul de a vă putea emite într-un timp scurt buletine de analiză complexe și de mare acuratețe. Tot în acest sens, toate metodele au controlul calității analitice (AQC) și sunt asociate fiecărei probe analizate. Metodele pe care le folosim sunt supuse unei evaluări continue, de exemplu prin evaluarea „Incertitudinii de măsurare”, pentru a asigura performanța continua.