Analize premium

Laboratoare acreditate ALS Republica Cehă oferă produse premium, adică analize și analize speciale ale poluanților din mediu, ca parte a serviciilor sale analitice largi.

Determinarea acestor substanțe servește în principal în contextul dovedirii prezenței sau absenței lor într-un anumit eșantion de material. Efectuăm toate analizele și analizele menționate mai jos în laboratoarele proprii cu mulți ani de experiență în domeniu, dobândită datorită faptului că laboratoarele noastre servesc ca centre de excelență și de dezvoltare a metodelor pentru parametrii enunțați.

Pentru a proiecta o soluție optimă pentru cerințele dumneavoastră, vă recomandăm să contactați un reprezentant regional de vânzări sau o sucursală sau să ne contactați pentru orice întrebări la linia noastră de clienți 226 226 228 sau la info.cz@alsglobal.com . Vom fi bucuroși să pregătim o ofertă pentru nevoile dumneavoastră specifice.

PRELEVAREA DE PROBE

O parte a serviciilor noastre este oferta de eșantionare independentă acreditată, efectuată de prelevatorii noștri certificați pentru toate produsele premium listate.

Dacă decideți să utilizați oferta noastră de analize speciale, vă recomandăm să contactați oricare dintre filialele noastre. Aici vei primi gratuit eșantion carduri speciale pentru analize specifice, iar consultanții noștri vor fi bucuroși să te ajute și să te sfătuiască. Alternativ, contactați-ne pentru orice întrebări pe linia noastră de clienți 226 226 228 sau prin e-mail la info.cz@alsglobal.com.