Analize microbiologice ale alimentelor

ALS ofera o gama variata de analize microbiologice, in conformitate cu Regulamentul European (CE) 2073/2005, Regulamentul European (CE) 1441/2007 si Ordinul 27 privind aprobarea criteriilor microbiologice şi de igienă care se aplică produselor alimentare, altele decât cele menţionate în Regulamentul (CE) nr. 2.073/2005 al Comisiei din 15 noiembrie 2005 privind criteriile microbiologice pentru produsele alimentare. Venim in intampinarea nevoilor dumneavosatra, cu urmatoarele tipuri de incercari:

  1. Numar total de germeni
  2. Enumerare Drojdii si mucegaiuri
  3. Enumerare Escherichia coli beta glucuronidazo-pozitiva
  4. Enumerarea Stafilococilor coagulaza-pozitivi
  5. Enumerare Bacillus Cereus
  6. Enumerare Clostridium Perfringens
  7. Enumerarea bacteriilor coliforme
  8. Detectia Enterobcteriaceaelor
  9. Enumerarea Enterobacteriaceaelor
  10. Detectia Listeria monocytogenes si Listeria spp.
  11. Enumerarea Listeria monocytogenes si Listeria spp
  12. Detectia Salmonella spp.

Laboratorul de microbiologie este dotat si echipat cu echipamente de ultima ceneratie. Toate incercarile sunt acreditate.